2003 02 02 Naujų paslaugų apžvalga

„Lietuvos telekomas“ gerokai išplėtė ryšio kanalą per „TeliaSonera“, dabar bendra pralaida iš užsienio sudaro jau 415 megabitų per sekundę (Mb/s). „Infostruktūra“ praplėtė valstybinių įstaigų tinklo VIKT ryšį su pasauliu iki 30 Mb/s, „Init“ savo kabelinės televizijos tinklą iki 10 Mb/s ir dar 4 Mb/s per „KPNQwest“ atgalinio ryšio stiprintuvą:
www.telekomas.lt
www.infostruktura.lt
www.init.lt
„Auto ateitis“ įrengė automobilių technikos parduotuvę internete bei svetainę automobilių grakštumo papuošalų aistruolaims:
www.nr1.lt/shop
www.tuning.lt
Atverta meilės žaislų interneto parduotuvė „Venera“:
www.venera.lt
Atnaujintoje IRC kanalo #vigvamas svetainėje smulkiai aprašoma Amerikos indėnų kultūra ir istorija. Erika Kaluževičienė dalijasi tigrinių vokiečių dogų veisimo ir auklėjimo patirtimi:
www.vigvamas.com
www.geocities.com/erika_dogs
„Mikromarketingas“ itin veiksmingą užduočių kontrolės sistemą Roundup Issue Tracker visoms ja besidominčioms bendrovėms jau diegia nemokamai, vieno mėnesio trukmės išbandymui:
www.micro.lt
„Reskada“ labai patogioje Kauno vietoje (Žaliakalnio pradžioje, Savanorių pr. 79) stato verslo rūmus ir kviečia norinčius iš anksto sudaryti ilgalaikės patalpų nuomos sutartis - kol nebaigta, yra proga suderinti projektą ir įsirengti pagal savo pageidavimus:
www.on.lt/reskada
Vladas Palubinskas
Pastabos Papildymai Reklama Prenumerata ‡ LI 2003.02.02