2002 03 11 Naujų paslaugų apžvalga

Didžiausia savaitės naujiena - Naujoji komunikacija atgaivino savo žinių serverį (ligšiol reiškėsi per Bangą, Omni ir kitur.). Tiesa, darbai dar nebaigti, kol kas tik vaizdas iš Neo.lt, bet žinių jau gausu - abu kompiuterijos ir verslo žurnalai, padaryta vieta televizijos laidai, lankytojų skelbimams ir tarpusavio pokalbiams NK kavinėje:
www.nkm.lt
Lithuanian Journal, informacinio leidinio apie Lietuvos ekonomiką ir versloves, antras numeris išėjo ir internete:
www.lithuanianjournal.com
Artėja 190 metų Europos išlaisvinimui iš feodalizmo, kai buvo sukurta dabartinės Europos sąjungos pirmtakė. Birželio 7 - 10 dienomis Napoleono žygio pro Kauną atminimui organizuojamas įspūdingas renginys su etnografinių sambūrių pasirodymu, eitynėmis mieste ir teatralizuotu tų laikų kariuomenės persikėlimu pontoniniu tiltu per Nemuną:
www.judresparkas.lt
Hobis - tarptautinė turizmo, sporto, žvejybos, sodo ir įnamių paroda balandžio 5 - 7 dienomis Sportima manieže Vilniuje, Ąžuolyno 5:
www.zoopanorama.lt
Klaipėdos Parko galerija dailės kūrinių parodas atvėrė ir internete:
www.parkgallery.com
Renginių tvarkaraštį skelbia Muzikinis angraras ir jo džiazo klubas - jau nuosavose interneto valdose:
www.muzikinisangaras.lt
www.jazzclub.lt
Rytoj šiame Angare Vilnios g. 22 spaudos konferencija - Birštono džiazo festivalio pristatymas, Zigmo Vileikio atsakymai į klausimus. Šventė vyks kovo 22 - 24 dienomis, bilietai jau parduodami, vietas galima užsisakyti paštu - jazz@birstonas.lt:
birstonas.on.lt/jazz
Įmonių, organizacijų ir kitos naujienos smulkiau - eiliniame aplinkraštyje:
up@on.lt
Vladas Palubinskas
Pastabos Papildymai Reklama Prenumerata ‡ LI 2002.03.11