2001 10 22 Naujų paslaugų apžvalga

Paskutinė spalio savaitė - kompiuterijos ir ryšio įmonių ataskaitų metas, metinė šventė, šiuolaikinės visuomenės atlaidai. Jie prasideda pirmadienį ir antradienį konferencijomis „Informacinė visuomenė 2000“ ir „Investuotojų lyga“ „Villon“ viešbutyje. O Šiuolaikiniame meno centre antradienį „Multimedijos lyga“. Po to - didžiausia Baltijos šalyse mugė ir seminarai „Litexpo“ parodų rūmuose: trečiadienį ir ketvirtadienį - tik specialistams, penktadienį visiems, o šeštadienį moksleiviams netgi nemokamai:
www.infobalt2000.lt
Į internetą įžengė didžiausias šalyje dienraštis rusų kalba - „Echo Litvy“:
www.echolitvy.lt
@, TV3 žinias, „Savaitės panoramą“, „Spaudos klubą“, „Dviračio žynias“, „Be tabu“ ir daug kitų televizijos laidų galima pasižiūrėti gyvai, paskaityti įrašus, palikti savo atsiliepimus naujoje „Lietuvos telekomo“ ir latvių „Tildės“ svetainėje TV.lt. O reklaminis plakatas nuves į „Tildės“ gamybos lietuviškų fontų rinkinį:
www.tv.lt
Sparčiai plečiasi kibernetinių pramogų klubas Base.lt - po „Centro bazės“ įsikūrė „Šeškinės bazė“, rengiamasi steigti dar tris bazes Vilniuje, „Infobalt 2000“ parodos metu - dar ir paviljone „e-Ateitis“. O internete klubas išleidžia žaidimų žurnalą „Game Base“:
www.base.lt
Dramatišką kovą dėl pasaulio šachmatų karūnos (G.Kasparovas pralaimi V.Kramnikui) galima labai patogiai stebėti puikiai įrengtoje lietuviškoje buveinėje Chess.lt:
www.chess.lt
Vladas Palubinskas
Pastabos Papildymai Reklama Prenumerata ‡ LI 2001.10.22