1999 07 20 Naujų paslaugų apžvalga

Nors neitiketina, bet jau veikia: Omnitelis ir Taide pagaliau susitare ir sujunge savo tinklus tiesiogiai, ir ne bet kaip, o net 10 Mb/s pralaidumu! O keista todel, kad tai nebuvo padaryta ligsiol - Omnitelio ir Taides klientai vienas su kitu budavo sujunginejami per Amerika, net jeigu jie butu ir kaimynai.
Bet ir del rysio i pasauli milzinu varzybos nenusciuva: tik spejo Omnitelis isplesti savo tarptautinio rysio kanala iki 1,5 Mb/s, o Taide sia savaite jau atsiliepe 2 Mb/s!
Ir "mazmeninio" rysio srityje gereja kokybe bei pasirinkimo galimybes vartotojui - vis naujos imones siulo interneto paslaugas: Ijonet, SonexCo, Interneka, daug smulkesniu. Ypac ryztingai isiverze Intacnet: iskart 128 kb/s, vidiniu imones tinklu ijungimas i interneta vienu modemu, *.inet.lt vardu suteikimas, rimtai irengta interneto svetaine:
www.inet.lt
Gal jau nebutu naujiena, bet tik sia savaite aptikau tvarkingai iruosta Lietuvos pasto svetaine - visos paslaugos, issamus kainorasciai, puiki pasto zenklu paroda:
193.219.11.150
Savo svetaine pertvarke ir "Naujoji komunikacija": grata garsaus "Fakso - informatoriaus" verslo duomenu bazes i eteri paleistas ir populiarus "Naujosios komunikacijos" laikrastis apie interneta. Nors iki atostogu ne visus numerius spejo itraukti, bet per toki laikotarpi redakcija daug nuveike, nusipelne malonaus poilsio.
www.nkm.lt
Kam atostogos, o kompiuterijos darbstuoliams jau prasideda pasiruosimas tarptautinei "InfoBalt" parodai. Pirmasis pozymis - nuolatine sios parodos organizatore "Visus Plenus" atvere savo interneto svetaine:
www.visusplenus.lt
Nenoriu uzversti issamiu naujienu isvardijimu - norint nepraleisti rupimu ivykiu, jas galima prenumeruoti, pasiunciant bet kokio turinio, kad ir tuscia laiska adresu:
info@online.lt
Nerupestingu jums atostogu - uz jus budi "Lithuania-On-Line"!
Vladas Palubinskas
Pastabos Papildymai Reklama Prenumerata ‡ LI 1997.07.20