2002 02 11 Naujų paslaugų apžvalga

ELTA, pertvarkiusi savo buveinę internete, dabar čia leidžia skaityti visas naujienas ir prenumeruoti jas paštu, bet tik registruotiems vartotojams ir tik dvi savaites nemokamai:
www.elta.lt
Penkių kontinentų Informacijos dorojimo departamentas pasiūlė naujos kartos paslaugą - žiniasklaidos stebėjimą (monitoringą). Sudarius tokią sutartį, užsakovui nuolat teikiamos spaudos ir daugialypės informacijos išrankos, išsamios ataskaitos apie dominančios rinkos šakos naujienas ir prognozes, apie savo ar kitų pasirinktų įmonių (pvz. konkurentų) reklaminių vajų poveikį viešajai nuomonei, jų veiklos atspindį visuomenėje. Laiku sužinojus, ypač apie nepalankią nuomonę, galima dar spėti susigriebti, taisyti savo įvaizdį. Labai tinkama paslauga Press.lt, o taip pat News.lt, Voting.lt, Search.lt šeimininkui:
monitoring.press.lt
Pramonės, prekybos ir amatų rūmai siūlo įmonių ir asmenų paiešką verslo registre:
www.registras.lt
Architektūros ir statybos žinynas papildytas interjero skyriumi - užuolaidos, stumdomos durys, veidrodžiai, kita:
interjeras.asa.lt
Erdvėtakis kuria alternatyvą Atostogos.lt rodyklei - viešbučių, poilsio namų, vaikų vasaros stovyklų, privačių būstų poilsiui prie jūros, ežerų, kaime užsakymą internetu:
www.travelnet.lt
Baidarių ir kanojų irklavimo svetainė:
www.bki.lt
Varinių pučiamųjų instrumentų kvartetas Art Brass siūlo pasiklausyti jų grojamos muzikos įrašų internetu:
brassquartet.w3.lt
On.lt žinyne paprastai neregistruojamos vien grafinės buveinės, be nors trumpo alternatyvaus teksto, tačiau Shockwave Flash tipo Aplle kompiuterių vartotojų agitacinę Mac partiją įdomu aplankyti kaip gražią dailės svetainę:
www.macpartija.lt
Vladas Palubinskas
Pastabos Papildymai Reklama Prenumerata ‡ LI 2002.02.11